Tisdagen den 9 november


Shit! Idag vaknade upp för en halvtimme sedan, har sovit ut riktigt ordentligt inatt, och när jag går ut i hallen ser jag att det är helt vitt ute! Shit va mycket snö! :D  Jättekul tkr jag!

Dock lite jobbigt eftersom jag inte har någon bil för den är på lagning så jag kan inte komma någonstans, jag som hade planerat att cykla upp till gymmet idag och träna men vafan. Jag har ju egna träningssaker hemma, träningscykel, boxarsäck, pilatusboll, hantlar m.m. så jag tänkte om! Jag tränar hemma istället :)
Sen blir det lite träning att skotta runt huset med sen när det har slutat ösa ner haha.

Får julstämning nu! :D åh va härligt!



Nu är ialf morgonrutinen snart klar så nu ska jag ner och göra frukost! Ska prova de nya flingorna jag läste om i hälsotidningen med farmor haha. Vi får se om de är goda ;d

Sen ska jag träna, skotta och hitta på lite annat man kan göra inomhus eftersom jag inte kan göra något ute idag typ.

*


Måndagen den 8 november


I lördags hade jag en toppendag! Efter att ha haft en super dålig fredag så var lördagen perfekt! :D
Jag hade först stallet med syster och carro, sen hade Solla (vår moster) dressyrlektion för Mig på Nellie, Emilia på Brisse, Carro på King och Elin på Fazon, det var skitkul!
Kändes som att vara på ridlektioner igen, det var jätteroligt och gemenskapen var härlig, sen att det gick superbra för mig, och dem andra med då, gjorde inte saken värre. Jag älskar min fina Nellie<3

Sen var det att åka hem eftersom vi hade vart där ute från kl 11 till kl 4 haha. Så hem, äta och sen fixa sig inför kvällen!
Sanna kom och vi fixade oss och sen kom Emma och Malin också :) Vi hade en superkväll med förfest hos Fidde och sen vidare in till Statt med massa dans och kul! Sen lite efterfest :) Superbra lördag!


Sen igår så åkte jag, mamma och emilia in till jkpg för en shoppingdag! Det var super och vi hade så mysigt! Köpte massa saker och lite julsaker aa det var allmänt mysigt. Vi fikade lite gott och sen när vi kom hem hade pappa lagad jättefin och god söndagsmiddag!

Sen hade vi myskväll med Beckfilm hela familjen, en riktigt bra söndag! :D


Idag åkte jag och Emilia ut till stallet tidigt, för jävla kallt idag! Men vi hade en så superlyckad ridtur som fick mig att skina hela dagen! :) Nellie gick som en pärla idag! Vi red en långrunda i skogen och hon var så himla duktig! Min fina häst <3



Nu är jag hemkommen från Nässjö med Emma, vi har fikat och hämtat ut mitt armband jag hade beställt. Det var jättemysigt att fika och vi satt där i flera timmar, mkt mysigt och massa roligt att prata om! :)

 

Nu ska jag och mamma laga lite mat och senare ikväll ska jag och sanna upp till gymmet :)

 

*

 


..


Fyfan för denna dagen! Allt har bara gått åt helvete!



..Och nu ger jag upp!



*

Fredagen den 5 november

Lite uppdatering

I onsdags så vaknade jag av att det var storm ute, jag och syster hade tänkt att rida men blev inget med det.

Hatar när det är kallt, blåsigt och mörkt ute nu för tiden. Det enda mysiga är att man kan sitta inne framför en brasa.

Ialf så åkte jag till gymmet istället, ENSAM. Kändes lite konstigt att inte ha Sanna vid min sisa att svettas ikapp med, men hon gick i skolan och ingen annan ville gymmet så jag letade upp mammas Mp3 och drog mig upp dit. Men det var skönt att vara ensam med, fokuserade och körde hårt! Musik kan göra en så taggad!




Senare åkte jag och Malin in till Tranås för att tillsammans med Sanna träffa Susanna som kommit hem från Karlstad ett tag. Det blev en tripp på stan först och jag blev klar med min syster födelsedagspresent och julklapp. Sen satte vi oss på Gotteriet och fikade lite, eller aa drack lite. Alla tog varma drycker utan jag som tog loka citron för att jag hatar kaffe xd Det var mysigt och vi hade mycket att höra och prata om!



Sen kom mina föräldrar in till Tranås för att tillsammans med mig kolla på bal/student bilderna jag tog hos en fotograf i våras. Det blev många fina bilder faktiskt, förvånadsvärt, men vi ska välja lite igen och sen köpa dem!


Igår så följde jag med Farmor in till Eksjö, till ögonläkaren. Sen åt vi varsin räksmörgås på Lennarts, mums! Hjälpte henne med lite inköp på Willys och sen åkte vi hem. Gillar min Farmor :)

Sen åkte jag ut och red på Nellie i halvt storm igår igen, men det gick ändå bra trots det, lite galoppträning!
Senare åkte jag upp med Sanna till gymmet, fixade dricka och annars var det inte mycket mer. Glodde på tv och pratade i telefon med Emma resten av kvällen :)


Nu ska jag snart ner och äta lite frukost att knapra på. Sen tänkte jag vara lite duktig och sy om två skjortor, städa lite och så, det är ju ändå Fredag, då får man som en extra kick att man orkar göra saker! Drar på lite hög musik med så går allt lättare.
Senare ska jag ut och rida med syster min och ikväll blir det en myskväll ;)

Taggar för fest imon med bra brudar!

Tisdagen den 2 november


På mitt avslut igår:
Som avslut.. en mycket bra och lyckad dag idag, Allt har gått min väg!" så ser ni att jag kan stryka det sista.

Att ha en hel dag som är perfekt går visst inte, den perfekta, underbara dagen som gjorde mig så glad fick ett avslut som var hemskt!

Jag hatar att bråka med mina föräldrar

Det blev tjaffs och bråk och tårar, usch det var hemskt. Slutade med att jag åkte härifrån och hem till Sanna för att bara slippa allt!

Dock fick jag sen ett fint sms av mamma där hon sa förlåt och massa. Så jag sov hemma ändå, dumma jag som är så mesig.

 

Men morgonen blev mysig, vaknade av att min katt kom upp och skrek, sen hoppade han upp bredvid mig i den varma sköna sängen, la sig vid mitt huvud och somnade. Åh :)



Sen gick jag ner, gjorde morgonspecialen och lät sen härlig julmusik spelas ut ur högtalarna, på med ett förkläde och kl 9 imorse stod jag sen och bakade kakor åt min familj ;) vilken mes jag är! haha

Men jag gjorde det också för att min mamma tjatar om att hon inte hinner och jag hade ju tid idag.

Det blev kanelsnittar, havrekakor och nöt/choklad kakor.



Sen har jag nu varit ute hos min underbara pärla till häst Nellie. Blev en mysig tur i skogen med lite klättring.
Och jag kan säga det att när jag och sanna drog till gymmet igår när jag var som argast och all ilska gick ut på maskinerna så hade jag en jävla träningsvärk idag, svetten bara rann och kärenån va vi va slut sen. Inte klokt vad man håller på med egentligen :p

Haha stallets knäppaste katt ;)



Men det var mysigt hos Nellie ialf och nu sitter jag här, har precis ätit en god sallad med tonfisk och kräftstjärtar, glor på disneychannel och bara tar det lugnt.



Ska snart göra lite annat, men den kalla höstdagen gör att man bara vill krypa under en filt och mysa.

Ikväll kommer syster och hälsar på!

*


Måndagen den 1 November


Kärenån, snart är det december! December som är lika med snö, julstök och julafton :o




Aja
, Idag var det ny månad och jag var uppe med tuppen för att åka till jkpg för en shoppingtur med Sanna!

Det blev en riktigt lyckad dag! Fan, det var längesen det var såhär roligt att shoppa, kändes så bra bara.






Dagens shopping:

- En lila/blå tunn skjorta på bikbok



- En vit topp på Gina Tricot



- Klackskor på skopunkten



- Två presenter till syster

- Puder

 

Det blev en mycket god sallad till lunch, mums!




Nu ska jag och Sanna snart åka upp till gymmet och köra ett hårt pass!
Sen ska vi färga Sannas hår ännu en gång! haha ;)
Nu ska det bli brunare!

Som avslut.. en mycket bra och lyckad dag idag, Allt har gått min väg!

*




RSS 2.0